Natuurlijk is een TeamUitje vooral leuk en ontspannend! En waarom niet meteen een groen zaadje planten waar medewerkers èn kinderen heeeeel lang plezier van kunnen hebben? 

Ik zorg voor een prachtige natuurplek in bos en heide en een of twee workshops vol inspirerende voorbeelden en tips, praktische opdrachten en veel feedback en interactie. Naast deskundigheidsbevordering krijg je natuurlijk de hele dag koffie, thee en lekkers en evt. een uitgebreide lunch of avondmaaltijd

Een mooie start is mijn VindselAtelier in Wapenveld.

Dit ga je niet vergeten…

De Werkplaats

Het Paviljoen

Workshop Prieel

Tips

 Aan de Slag 

Sprankelend

Teamwork

VindselAtelier

“Samen met een groep van 8 vrouwen heb ik op een prachtige dag in september, gebruik mogen maken van het werkelijk schitterende bos/heide perceel. 

De heide bloeide, de zon scheen en er was veel zorg en aandacht besteed aan onderhoud van het perceel en van de tenten. Het had echt de wauw factor.

Een mooi gecreëerde plek rond een prachtige boom voor de meditatie bij aanvang.  Een plek met hangmatten en dergelijke om te loungen en een goed ingerichte tent met voorzieningen voor koffie en thee, toen het in de avond wat frisser werd.

Goed onderhouden paden voor een wandeling. En we mochten gebruik maken van de keuken voor het warmen van het eten voor de potluck maaltijd.

Kortom een echte aanrader wanneer je iets wil organiseren in de natuur.

Dank Betty voor jullie goede zorgen.”

Roelie Mulder

Ziehier voor nog veel meer reacties van relaties