Enkele fijne opdrachtgevers

Prokino • 

St Aloysius School • 

KOM •

Skar •

Breed •

Gastouderbureaus •

Openbaar Onderwijs • 

• Your School of Life 

• Doomijn 

• Montessori School 

• KOOS

• Sinne

• Jottum

Enkele reacties van relaties


Maandagmiddag kwam Bosclown "Betteke" bij ons op de bso Doomijn Havelterschapendrift in Havelte. Wat was dit ontzettend leuk en inspirerend, zelfs de oudere kinderen van de bso wist je mee te krijgen.

Onwijs bedankt voor deze heerlijke inspirerende, leerzame en geslaagde middag @poernatoer.nl

Colette van Grijfland Geweldig, ik wou dat ik morgen voor 1 dag nog een kleutertje was 😊

JannyWe hebben voor de BSO van onze agrarische kinderopvang een cursusdag gehad van Betty Poer Natoer. Het was superleuk om te doen en heel bruikbaar in de praktijk. 

Je leert kijken naar wat de natuur in je nabije omgeving te bieden heeft en daar ga je gewoon vanuit je gevoel mee aan de slag. Ook kan je dingen zoeken en verzamelen om er daarna spelenderwijs mee te gaan werken. 

Het was vooral een stuk bewustwording van hoe wij de natuur bij ons werk kunnen betrekken. De kinderen en wij worden daar blij van. 🍀🌿🌻🍁🌾😁🌻

Ingrid Nieuwkampwauwwwww. wat ben jij toch een gave vindselaar!

Arianne Van GalenJouw kracht is anderen enthousiast maken, energie geven en meenemen in de flow om te genieten van het hier en nu en van de natuur!

Irma❤️ Betty ik heb van jou genoten tijdens de natuurlessen bij Your school of life. De kinderen hebben genoten!!

Vanuit jouw gevoel de dingen doen die jij doet, o.a als Vindselaar, dan sta jij in jouw kracht ❤️

Gonny NieborgDe kinderen vonden het hartstikke leuk. En ik ook!

Leidster uit de kinderopvangHeel bijzonder zoals Betty van alles uit die kinderen weet te krijgen en je ze helemaal ziet openbloeien.

LoekieHaar atelier straalt warmte, rust en wijdse  ruimte...het nodigt je uit onbegrensd te spelen met alles wat zich spontaan kan en mag ontvouwen...daarbij daagt Betty je uit en bied je ook uitdagingen waar je zelf bv nooit aan gedacht zou hebben. Haar bron van speelsheid  maakt dat je onbewuste triggerpoints aanraakt, waarvan je het bestaan niet of nauwelijks kende. Het raakt je....aan jou om het ongekende verder uit te diepen en je er vol in te storten. Betty maakt dit waarachtig en brengt je terug bij je gevoel....speelsheid!

JacquelineBedankt voor de leuke bijeenkomst gister. Vandaag gelijk aan de slag gegaan. De kinderen vinden het super!

MariekeJe bent een bijzonder mooie vrouw met veel talent en een groot hart!!! Je hebt een groot hallo naar iedereen. Dat vind je terug in je atelier en organisatie!! 🙏💖🥂

Miranda RobbenNogmaals mijn complimenten, ik vond het erg leuk en volgens mij de kinderen met mij.

PSZ Klein Phoenix ZwolleAlle gastouders van Gastouders 4 all kids zijn uitgenodigd voor een Ouder Inspiratie Avond avond. Zeker ook door de leuke uitnodiging van Betty hebben zich maar liefst 75% van de gastouders hier voor opgegeven. Iedereen was erg enthousiast over deze avond. 

De volgende dag kreeg Gastouders 4 all kids al opmerkingen van gastouders dat zij nu al anders naar de natuur kijken. Prachtig toch? Betty, dank voor jouw idee om de gastouders eens een andere deskundigheid bevorderende avond mee te geven.

GettyDe collega’s van Zomerschool Doomijn Rijnlaan waren heel enthousiast dat jij vrijdag weer wil komen!

Heel graag dus

Desiree DobnaHierbij de fotos van vrijdag, de kinderen vonden het echt super leuk!..

En Tessa en ik vonden het ook helemaal geweldig.!!

Bedankt voor de leuke ochtend! 

Kinderopvang Breed. Alie AnneIk vond het ook superleuk hoe jij het met de kids deed👍kinderen hebben ook zichtbaar genoten❤️

Ik zelf vond het ook superleuk om wat te maken!!

We houden contact 😘 

GonnyEigenlijk zou je kunnen zeggen dat Betty enorm nieuwsgierig nog steeds kinderlijk verwonderd is naar al wat om haar heen leeft, beweegt. Het raakt haar (door menige levenslessen opgedaan) op dusdanige wijze dat zij alleen nog maar vanuit  puurheid en in het volle licht zichzelf kan zijn. En dat voel je onmiddellijk als je Betty de eerste keer ziet. Betty beseft niet (denk ik) hoeveel licht ze van zichzelf al brengt...

JacquelineSamen met een groep van 8 vrouwen heb ik op een prachtige dag in september, gebruik mogen maken van het werkelijk schitterende bos/heide perceel. 

De heide bloeide, de zon scheen en er was veel zorg en aandacht besteed aan onderhoud van het perceel en van de tenten. Het had echt de wauw factor.

Een mooi gecreëerde plek rond een prachtige boom voor de meditatie bij aanvang.  Een plek met hangmatten en dergelijke om te loungen en een goed ingerichte tent met voorzieningen voor koffie en thee, toen het in de avond wat frisser werd.

Goed onderhouden paden voor een wandeling. En we mochten gebruik maken van de keuken voor het warmen van het eten voor de potluck maaltijd.

Kortom een echte aanrader wanneer je iets wil organiseren in de natuur.

Dank Betty voor jullie goede zorgen.

Roelie MulderEen hele fijne plek Betty Bosqoed ! En je geeft veiligheid en speelsheid tijdens het coachen in je workshop. Dank!

Veroni Ni BivankWanneer komt er weer een Poer Natoer workshop dag aan? Ik heb er zin in!"

AngelaWat een mooie boodschap draag je uit, creatief, natuur, verbinden , verbeelding 🍀 

JannyWe komen graag nog eens een keer. Dank jullie wel voor de heerlijke dag!! Het was echt bijzonder.

LoekieJe laat heel concreet zien via de natuur hoe ik innerlijk weer in balans kan komen. Los van het dagelijks stramien en gedachtenstroom waar je soms in vast kunt lopen.

VeroniJe hebt een warme, mooie en makkelijke manier van contact maken. Ik voel me op mijn gemak, gehoord en serieus genomen.

IrmaMijn allerliefste dochter heeft deze bijzondere dag bij jou mee mogen maken. Ik wil je hiervoor bedanken vanuit het diepst van mijn hart.

JoséOnbegrensde creatieve geest, sprankelend, lichtvoetig, vrolijk met levenservaring waaruit bedachtzaam, onderzoekend gedeeld maar ook gespard kan worden. Nimmer op de voorgrond, altijd haar ruimte willen delen met derden om zodoende anderen de sfeer en onuitputtelijke mogelijkheden van niet alleen haar atelier maar ook haar hartelijke, warme delende positieve geest te laten ervaren. 

JacquelineJe straalt warmte en compassie uit. Je kan goed luisteren en spiegelen en bent spontaan maar durft ook je eigen onzekerheid te laten zien.

EddyEcht zo ontzettend gaaf om dit allemaal te zien.…..hier zijn kinderen op hun best! Dat zouden alle kinderen wel willen!

CorryJij doet echt wat je bent! En dat maakt je tot een krachtige prachtvrouw!

TinekePrachtig Betty, jouw kado van toen hangt nu in mijn huis, zo super! Fijne herinneringen aan jou en fluf!

MarianneWat een fantastische plek! 💛

ClaudiaDankjewel voor deze speciale mooie dag en voor jouw inspiratie! In liefde, kracht en respect!

Jill-AnnSuper zoveel moois te vinden verzamelen herschikken en verwerken in nieuwe projecten

Els DekkerErg leuk om in haar atelier creatief bezig te zijn!! Fine plek, erg zorgzaam en inspirerend 💖!!

Miranda RobbenIk weet nog dat je dat ( zoiets) met onze groep hebt gedaan, was prachtig

Judith PetersVoor mij ben je een echte PowerVrouw, klappen van de zweep ken jij als geen ander...maar toch zo duidelijk op jouw gevoelspad, dat ik enorm bewondering heb voor de wijze waarop jij middenin je gevoel staat!

JaquelineWe kwamen aan en wisten niet wat we zagen. Midden op een industrieterrein heeft Betty en prachtig creatief atelier gecreëerd. Overal waar je kijkt zijn er uitingen van haar creativiteit. Super inspirerend en één grote uitnodiging om je te verbinden met je eigen creativiteit én elkaar. Meteen toen we binnen kwamen voelde het alsof we er even helemaal uit waren…

SylviaWij zijn net samen geweest! Ik en mijn man. Het was echt super! Heerlijk even weg van huis. Even wat anders, contact met elkaar. En een bak vol nieuwe inspiratie mee naar huis! Echt heel erg leuk! Bedankt lieve Betty voor je gastvrijheid. 🙏💖

Kim BonenbergHeerlijk jouw spel en je lachende gezicht…xx

Manon WismanMooi Betty, jij begrijpt het helemaal (maar dat wist ik al heel lang)

Sylvia SchuilingDat is ware kunst, overal schoonheid ontdekken en met je creativiteit de plek nog mooier maken! Dat is jouw kracht! Veel plezier nog!

Els CuypersEn wij genieten mee! Jouw energie zo hoog….. ✨💝

AnouschkaEr beweegt zich zovéél in jou aan creativiteit  aan inzichten, aan levenslessen, aan puurheid....mens hoe krijg je dit alles voor elkaar in 1 leven?? Je schrijft, je schildert, je creëert, je danst, je speelt, je ontvouwt, je deelt.....en dan heb ik het nog niet eens over je rol als moeder, als vrouw. Teveel talenten om op te noemen! 

Jacqueline