Twee uur lang Inspirerende ideeën voor begeleiders, docenten, adviseurs, managers, met heel veel materialen en… actief aan de slag. Deskundigheidsbevordering. Belevend leren, ontdekken en vooral een interactieve, leuke, sprankelende avond. ;-)


Doel: jou bezielen de Kids te inspireren op een speelse, andere manier de natuur te ervaren of naar afval te kijken. Gegarandeerd beleef je hierna de Natuur anders met je Kids. En als het accent op Duurzaamheid en Afval ligt, geheid dat je er anders tegenaan kijkt!

Inspiratie & Informatie

Meteen de Praktijk

En… het Enthousiasme!

Ook Buiten en Overdag :-)

Plein/Gras

Binnen

Tips

 Aan de Slag 

Sprankelend

Teamwork

Bos

VindselAtelier

"Alle gastouders van Gastouders 4 all kids zijn uitgenodigd voor een Ouder Inspiratie Avond avond. Zeker ook door de leuke uitnodiging van Betty hebben zich maar liefst 75% van de gastouders hier voor opgegeven. Iedereen was erg enthousiast over deze avond. 

De volgende dag kreeg Gastouders 4 all kids al opmerkingen van gastouders dat zij nu al anders naar de natuur kijken. Prachtig toch? Betty, dank voor jouw idee om de gastouders eens een andere deskundigheid bevorderende avond mee te geven."

Getty

Ziehier voor nog veel meer reacties van relaties